Onze sponsoren

Table of Contents

Onze hoofdsponsor

Lentink Accountants en Belastingadviseurs
Hoofdsponsor
Lentink Accountants en Belastingadviseurs
Lentink is geen groot kantoor. Wij kiezen voor een omvang die past bij een regionaal kantoor. Maar met onze expertise zijn wij in staat om onze cliënten bij te staan bij een veelheid van ondernemingsvraagstukken, zoals ondermeer organisatievraagstukken, investeringsvraagstukken, bedrijfseconomische onderzoeken, bruikbare managementrapportages, opvolgingsvraagstukken, waarderingsproblematieken, tax planning, EDP-beoordelingen en aankoop- en verkoopproposities. Onze opvatting is dat je niet groot hoeft te zijn om veel te kunnen.

Onze balsponsor

BFV_sponsoren_mrfillet
Balsponsor
Mr. Fillet
Welkom bij Mr. Fillet, waar kwaliteit, aandacht en jouw gemak centraal staat. Hand gefileerde kip, makkelijk online besteld, nog makkelijker thuisbezorgd. Now we’re tokkin.

Onze goudsponsoren

BFV_sponsoren_fuifjelikeur
Goudsponsor
't Fuifje Likeur
Van party starter tot drankspel shotje, Cherry Shot Deluxe voegt iets extra's toe aan elk feestje. Met deze nieuwe kersenshot ervaar je een smaakexplosie die je nog niet eerder heb geproefd.
BFV_sponsoren_badstofonline
Goudsponsor
badstofonline.nl
Badstof Online is dé specialist in het bedrukken van badstof met naam, logo of afbeelding. Hiervoor gebruiken wij diverse technieken, afhankelijk van uw wensen en budget.
BFV_sponsoren_cleanmachine
Goudsponsor
Clean Machine
Ons doel is om kratten dermate hygiënisch te reinigen dat voedsel langer houdbaar is. Dat zeggen we niet alleen. We garanderen het met 5 zekerheden die doorwerken in uw voordeel.
Heinen & Hopman
Goudsponsor
Heinen & Hopman
Heinen & Hopman Engineering werd in 1965 in Nederland opgericht als een familiebedrijf door Melis Heinen en Cees Hopman. Bekend om hun zakelijke integriteit, combineerden deze twee mannen een klantgerichte aanpak met producten die al snel bekend werden vanwege hun betrouwbaarheid en kwaliteit.
Heinen Zonwering
Goudsponsor
Heinen Zonwering
Heinen Zonwering is uw partner op het gebied van raamdecoratie, buitenzonwering en buitenleven! Een veelzijdig, flexibel en meedenkend bedrijf. Bij Heinen Zonwering kunt u terecht voor zowel particuliere als zakelijke opdrachten.
Logo Herubo
Goudsponsor
Herubo Lijmwerken
Herubo Lijmwerken is de specialist op het gebied van alle soorten lijmwerk. Een familiebedrijf waar kwaliteit, betrouwbaarheid en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. De kalkzandsteenblokken, zowel de handzame V- en L-blokken als de grotere elementen, verlijmen wij op een deskundige manier voor binnen- en buitenmuren.
Logo Eemslag
Goudsponsor
Horeca De Eemslag / Club '73
Op de schitterende banen van T.V. de Eemslag tennissen ruim 600 leden met veel plezier. Het is een zeer actieve vereniging, want meer dan de helft van onze leden spelen competitie en/of verschillende toernooien.
Huijgen motoren & scooters
Goudsponsor
Huijgen Motoren en Scooters
De scooterspecialist in de regio. Bij Huijgen Motoren & Scooters hebben we een uitgebreide showroom met veel modellen, en voeren wij al onze werkzaamheden uit in onze werkplaats.
Kraai Loodgietersbedrijf
Goudsponsor
Kraai Loodgietersbedrijf
Lim Asian Bistro
Goudsponsor
Lim Asian Bistro
Lim Asian Bistro, opgericht in 1973, is een Chinees restaurant gelegen in het centrum van Bunschoten Spakenburg. Wilt u een ware beleving van authentieke Chinees-Westerse gerechten, dan bent u van harte welkom bij Lim.
Meerwaerde
Goudsponsor
Meerwaerde financieel adviseurs en makelaars
In het centrum van de gemeente Bunschoten-Spakenburg staat ons kantoor. Een laagdrempelig kantoor waar u altijd, ook zonder afspraak, kunt binnenlopen en uw vragen op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en makelaardij kunt stellen.
Online Monkeys
Goudsponsor
Online Monkeys
Wij zijn Online Monkeys. Wat je doelstellingen ook zijn, groei is wat je wil. Door middel van creativiteit, technologie en data verbinden we samen mensen aan jouw merk. Van tevreden bezoekers naar loyale gebruikers en nieuwe klanten.
Purple Media
Goudsponsor
Purple Media
Samen met de leukste mensen creëren wij goed (digitaal) werk en zetten we slimme strategieën en concepten om naar websites, content en baanbrekende online campagnes. Werk dat bijdraagt aan het online succes van onze klanten. Werk waar wij trots op zijn.
BFV_sponsoren_roudverhuur
Goudsponsor
R. Oud Verhuur
Huren is vaak véél voordeliger dan kopen. Laat ons het materieel aanschaffen, onderhouden en stallen. Als u het nodig hebt, staat het voor u klaar. Of we komen het brengen!
Straalbedrijf Van de Geest
Goudsponsor
Straalbedrijf van de Geest
Voor het stralen, uithakken, opnieuw voegen en impregneren van uw gevels brengen wij verweerde, beschadigde of verwaarloosde gevels en schoorstenen weer in de originele staat terug.
BFV_sponsoren_stuimermetalworks
Goudsponsor
Stuimer Metalworks
Stuimer Metalworks. Jóuw specialist in elegant, kwalitatief hoogwaardig staal. Volledig op maat, precies zoals jij het wilt. Ga voor een strakke moderne stijl, of juist voor Scandinavisch en industrieel.
Transport A.J.Huijgen
Goudsponsor
Transport A.J Huijgen
Het uitoefenen van grondstoffentransport, de verhuur van kranen en containers, en de handel in zand en grind zijn voor ons dagelijkse diensten. Daarnaast staan wij bekend om onze klantgerichtheid, onze snelle service en onze top kwaliteit.
Velten Mode
Goudsponsor
Velten Mode
Mannenmode in Spakenburg. We geven je vriendelijk en deskundig advies. Van een joggingbroek tot een kostuum op maat, ook voor de man met een maatje meer. Parkeer bij ons gratis voor de deur!
Vesta Brandwerende Systemen
Goudsponsor
Vesta Brandwerende Systemen
Wij zijn Vesta, bouwkundig aannemer in brandbeveiliging. We zorgen dat jouw project, gebouw of huis brandveilig is en aan alle wet- en regelgevingen voldoet. Ons specialisme is renovatie en dan vooral omgevingen waar veiligheid een extra hoge prioriteit heeft zoals verzorgingstehuizen.
Van Halteren Technologies
Goudsponsor
VHT Van Halteren Technologies
Bij Van Halteren geloven we dat er een uitdaging moet zitten in alles wat we doen. Dat betekent soms een uitbreiding of aanpassing op een bestaand product of iets compleet nieuws. Iets wat niemand ooit eerder heeft geprobeerd.
BFV_sponsoren_vishandeldegraafroos
Goudsponsor
Vishandel De Graaf- Roos
Vishandel De Graaf-Roos heeft een lange historie. Overgrootvader De Graaf had een visgroothandel, kroegen en een aantal botters. Zijn twee zoons begonnen met visventen, waarmee de basis voor het huidige bedrijf werd gelegd.
BFV_sponsoren_welbijwim
Goudsponsor
WelBijWim
Wij zijn WelBijWim, onafhankelijke en betrokken adviseurs die jouw hypotheek optimaal verzorgen. Wij begrijpen dat het kopen van een nieuwe woning een heel belangrijk moment is.

Onze zilversponsoren

Onze bronssponsoren