Onze sponsoren

Table of Contents

Onze hoofdsponsor

Lentink Accountants en Belastingadviseurs
Hoofdsponsor
Lentink Accountants en Belastingadviseurs
Lentink is geen groot kantoor. Wij kiezen voor een omvang die past bij een regionaal kantoor. Maar met onze expertise zijn wij in staat om onze cliënten bij te staan bij een veelheid van ondernemingsvraagstukken, zoals ondermeer organisatievraagstukken, investeringsvraagstukken, bedrijfseconomische onderzoeken, bruikbare managementrapportages, opvolgingsvraagstukken, waarderingsproblematieken, tax planning, EDP-beoordelingen en aankoop- en verkoopproposities. Onze opvatting is dat je niet groot hoeft te zijn om veel te kunnen.

Onze mediasponsor

Bakkerij 't Stoepje
Mediasponsor
Bakkerij 't Stoepje
Bakkerij ‘t Stoepje, opgericht in 1979, is de bekendste en grootste franchise formule in brood, koek en banket op de markten in Nederland. Wat is begonnen met een lokale bakkerij in Spakenburg is uitgegroeid tot een landelijk bekende formule. Inmiddels kom je Bakkerij ‘t Stoepje wekelijks op meer dan 600 markten in Nederland tegen.

Onze balsponsor

Online Monkeys
Balsponsor
Online Monkeys
Wij zijn Online Monkeys. Wat je doelstellingen ook zijn, groei is wat je wil. Door middel van creativiteit, technologie en data verbinden we samen mensen aan jouw merk. Van tevreden bezoekers naar loyale gebruikers en nieuwe klanten.

Onze scheidsrechtersponsor

BFV_sponsoren_mrfillet
Scheidsrechtersponsor
Mr. Fillet
Welkom bij Mr. Fillet, waar kwaliteit, aandacht en jouw gemak centraal staat. Hand gefileerde kip, makkelijk online besteld, nog makkelijker thuisbezorgd. Now we’re tokkin.

Onze goudsponsoren

Andy's Barbershop
Goudsponsor
Andy's Barbershop
Maak kennis met uw nieuwe kapper voor een onvergetelijke ervaring met kapsel of baard. Laat u fris en keurig knippen en stylen bij Andysbarbershop.
Autobedrijf Simon Flens
Goudsponsor
Autobedrijf Simon Flens
Op zoek naar een goede betrouwbare tweedehands auto? Vertrouwd een betaalbare auto kopen doet u bij Simon Flens, al ruim dertig jaar hét autobedrijf in Bunschoten en omstreken!
Bandabear Ink
Goudsponsor
Bandabear Ink
Privé Tattooshop in Bunschoten-Spakenburg. Wij werken uitsluitend op afspraak. Bekijk onze Instagram, voor meer informatie en inspiratie: @bandabear.ink
Bisharp
Goudsponsor
Bisharp
Bisharp is een platform waarbij je direct toegang hebt tot branchespecifieke dashboarding, automatische rapportages en schermcommunicatie. Door onze standaard koppelingen beschik je razendsnel over je eigen Business Intelligence omgeving.
BFV_sponsoren_cleanmachine
Goudsponsor
Clean Machine
Ons doel is om kratten dermate hygiënisch te reinigen dat voedsel langer houdbaar is. Dat zeggen we niet alleen. We garanderen het met 5 zekerheden die doorwerken in uw voordeel.
Gooise Poelier
Goudsponsor
De Gooise Poelier
Wij zijn een ambachtelijk poeliersbedrijf dat op verschillende weekmarkten in het land staan. In 1979 is ons bedijf opgestart door Arian en Gerrie van Diermen. Van jongs af aan heeft dochter Renske geholpen en in 2006 is schoonzoon Chris Mook in de zaak gekomen.
De Vreeden
Goudsponsor
De Vreeden Service
Bij De Vreeden Service zijn we gespecialiseerd in hoogwaardige bekabeling oplossingen voor meet- en regeltechniek, met meer dan 18 jaar ervaring. Ons team van deskundige technici staat klaar om te helpen bij ontwerp, installatie en ondersteuning. We leveren op maat gemaakte oplossingen met focus op kwaliteit, efficiëntie en duurzaamheid. Neem vandaag nog contact met ons op voor uw bekabeling behoeften!
Den of Data
Goudsponsor
Den of Data
De potentiële waarde van data is enorm, maar blijft vaak onbenut. Den of Data blijft continu verbeteren om waarde uit data te realiseren en focust daarbij op strategische doelen: kostenreductie, omzet verhogen en kwaliteit verbeteren
Eibrink elektro
Goudsponsor
Eibrink Elektro
Onze dienstverlening ondergaat dagelijks innovatie. We zijn gespecialiseerd in diverse elektrische installaties. Of het nu gaat om het plaatsen van laadpalen, het ophangen van verlichting, het realiseren van nieuwbouwprojecten of het vernieuwen van bestaande installaties: bij ons bent u aan het juiste adres.
Grillpaleis
Goudsponsor
GrillPaleis
Sinds 2009 groeien we hard door met onze opvallende gele verkoopwagens, waarmee we mensen laten kennismaken met ons smakelijke assortiment van gegrilde en verse kip. We zijn trots om te zeggen dat we momenteel meer dan 35 locaties in heel Nederland bedienen met onze producten.
Heinen & Hopman
Goudsponsor
Heinen & Hopman
Heinen & Hopman Engineering werd in 1965 in Nederland opgericht als een familiebedrijf door Melis Heinen en Cees Hopman. Bekend om hun zakelijke integriteit, combineerden deze twee mannen een klantgerichte aanpak met producten die al snel bekend werden vanwege hun betrouwbaarheid en kwaliteit.
Heinen Zonwering
Goudsponsor
Heinen Zonwering
Heinen Zonwering is uw partner op het gebied van raamdecoratie, buitenzonwering en buitenleven! Een veelzijdig, flexibel en meedenkend bedrijf. Bij Heinen Zonwering kunt u terecht voor zowel particuliere als zakelijke opdrachten.
Logo Herubo
Goudsponsor
Herubo Lijmwerken
Herubo Lijmwerken is de specialist op het gebied van alle soorten lijmwerk. Een familiebedrijf waar kwaliteit, betrouwbaarheid en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. De kalkzandsteenblokken, zowel de handzame V- en L-blokken als de grotere elementen, verlijmen wij op een deskundige manier voor binnen- en buitenmuren.
High Impact Performance
Goudsponsor
High Impact Performance
Binnen High Impact Performance komt alles samen voor Steven Goudsbloem. Zijn liefde voor sport en presteren, de passie voor het inspireren van anderen, en zijn streven naar ontwikkeling en welzijn vormen de kern van zijn missie. Zijn droom is om met deze unieke combinatie van kwaliteiten en passies anderen te inspireren om hun grenzen te verleggen.
Hopman Machinefabriek
Goudsponsor
Hopman Machinefabriek
Wij zijn Hopman Machinefabriek. Verspanen, machinebouw/ontwikkeling, lassen/constructie en plaatwerk zijn de pijlers waarop ons bedrijf rust. Met deze combinatie van activiteiten kunnen wij onze klanten geheel ontzorgen op het gebied van metaalbewerking.
Logo Eemslag
Goudsponsor
Horeca De Eemslag / Club '73
Op de schitterende banen van T.V. de Eemslag tennissen ruim 600 leden met veel plezier. Het is een zeer actieve vereniging, want meer dan de helft van onze leden spelen competitie en/of verschillende toernooien.
Huijgen motoren & scooters
Goudsponsor
Huijgen Motoren en Scooters
De scooterspecialist in de regio. Bij Huijgen Motoren & Scooters hebben we een uitgebreide showroom met veel modellen, en voeren wij al onze werkzaamheden uit in onze werkplaats.
IGH Drinks
Goudsponsor
IGH Drinks
Zoek je naar een onfeilbare manier om je feest, evenement of horecazaak onvergetelijk te maken? Private label partyshots zijn de sleutel tot succes en hier is waarom.
Lim Asian Bistro
Goudsponsor
Lim Asian Bistro
Lim Asian Bistro, opgericht in 1973, is een Chinees restaurant gelegen in het centrum van Bunschoten Spakenburg. Wilt u een ware beleving van authentieke Chinees-Westerse gerechten, dan bent u van harte welkom bij Lim.
Meerwaerde
Goudsponsor
Meerwaerde financieel adviseurs en makelaars
In het centrum van de gemeente Bunschoten-Spakenburg staat ons kantoor. Een laagdrempelig kantoor waar u altijd, ook zonder afspraak, kunt binnenlopen en uw vragen op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en makelaardij kunt stellen.
Ontwerpstudio Ruizendaal & Veldhuizen
Goudsponsor
Ontwerpstudio Ruizendaal & Veldhuizen
Wij zijn Ontwerpstudio Ruizendaal Veldhuizen. Onze toegewijde specialisten helpen je met het realiseren van een origineel bouwkundig ontwerp dat bij je past. Hoe we daarvoor zorgen? Met onze mix van kennis en ervaring, inspirerende ideeën en gedegen advies. Zo dragen we zorg voor het succes van jouw project. Daarom zijn wij betrokken bouwkundig ontwerpers.
BFV_sponsoren_roudverhuur
Goudsponsor
R. Oud Verhuur
Huren is vaak véél voordeliger dan kopen. Laat ons het materieel aanschaffen, onderhouden en stallen. Als u het nodig hebt, staat het voor u klaar. Of we komen het brengen!
Remember Tomorrow
Goudsponsor
Remember Tomorrow
Met focus op betrokkenheid, eerlijkheid en onderbouwd advies in de personeelsselectie, staan we klaar om u te ondersteunen bij het vinden van de perfectie werknemer voor uw organisatie. Ons team streeft niet alleen naar de inzichten in uw behoeften en de structuur van uw organisatie. We zijn ook zeer geïnteresseerd in wat uw organisatie te bieden heeft aan de potentiële medewerkers. Dit vormt een essentieel onderdeel van een voortdurende interactie.
Schildersbedrijf van de Mheen
Goudsponsor
Schildersbedrijf Van de Mheen
Wij zijn gespecialiseerd in binnen en buiten schilderwerk, glaszetten en behangen. Hierbij nemen wij uw wensen als uitgangspunt en staat vakmanschap op nummer 1.
Straalbedrijf Van de Geest
Goudsponsor
Straalbedrijf van de Geest
Voor het stralen, uithakken, opnieuw voegen en impregneren van uw gevels brengen wij verweerde, beschadigde of verwaarloosde gevels en schoorstenen weer in de originele staat terug.
BFV_sponsoren_stuimermetalworks
Goudsponsor
Stuimer Metalworks
Stuimer Metalworks. Jóuw specialist in elegant, kwalitatief hoogwaardig staal. Volledig op maat, precies zoals jij het wilt. Ga voor een strakke moderne stijl, of juist voor Scandinavisch en industrieel.
Taxated
Goudsponsor
TaxaTed
Met jarenlange ervaring als taxateur begrijpt TaxaTed de markt als geen ander. De persoonlijke aanpak zorgt voor een vertrouwelijke en professionele relatie met de opdrachtgever. Wanneer jij een taxatierapport aanvraagt bij TaxaTed ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit taxaties en een uitstekende service.
The Social Angles
Goudsponsor
The Social Angels
Een team van social media experts die gespecialiseerd zijn in het vergroten van de online zichtbaarheid van bedrijven. In de huidige digitale wereld is het essentieel voor elk bedrijf om aanwezig te zijn op social media om de doelgroep te bereiken.
Transport A.J.Huijgen
Goudsponsor
Transport A.J Huijgen
Het uitoefenen van grondstoffentransport, de verhuur van kranen en containers, en de handel in zand en grind zijn voor ons dagelijkse diensten. Daarnaast staan wij bekend om onze klantgerichtheid, onze snelle service en onze top kwaliteit.
Vebo Beton & Staal
Goudsponsor
Vebo Beton & Staal
Vebo Beton & Staal uit Bunschoten (opgericht in 1956) is dé toonaangevende speler op de Nederlandse markt van hoogwaardige (sier)beton- en metaalproducten, in met name de woning- en utiliteitsbouw. De prefab betonproducten en ondersteunende staalproducten van Vebo bieden tal van mogelijkheden voor individueel vormgegeven architectuur.
Velten Mode
Goudsponsor
Velten Mode
Mannenmode in Spakenburg. We geven je vriendelijk en deskundig advies. Van een joggingbroek tot een kostuum op maat, ook voor de man met een maatje meer. Parkeer bij ons gratis voor de deur!
Vesta Brandwerende Systemen
Goudsponsor
Vesta Brandwerende Systemen
Wij zijn Vesta, bouwkundig aannemer in brandbeveiliging. We zorgen dat jouw project, gebouw of huis brandveilig is en aan alle wet- en regelgevingen voldoet. Ons specialisme is renovatie en dan vooral omgevingen waar veiligheid een extra hoge prioriteit heeft zoals verzorgingstehuizen.
Van Halteren Technologies
Goudsponsor
VHT Van Halteren Technologies
Bij Van Halteren geloven we dat er een uitdaging moet zitten in alles wat we doen. Dat betekent soms een uitbreiding of aanpassing op een bestaand product of iets compleet nieuws. Iets wat niemand ooit eerder heeft geprobeerd.
BFV_sponsoren_vishandeldegraafroos
Goudsponsor
Vishandel De Graaf- Roos
Vishandel De Graaf-Roos heeft een lange historie. Overgrootvader De Graaf had een visgroothandel, kroegen en een aantal botters. Zijn twee zoons begonnen met visventen, waarmee de basis voor het huidige bedrijf werd gelegd.
VT Tuinen
Goudsponsor
VT Tuinen
VT Tuinen verzorgt alle facetten voor de aanleg van jouw droomtuin. De ontwerpen worden naar jouw wens of stijl met passie en creativiteit door ons opgezet. Deze combinatie zorgt elke keer weer voor een uniek ontwerp!
BFV_sponsoren_wedytechniek
Goudsponsor
Wedy Techniek
Wedy Techniek is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het infrezen van vloerverwarming en het uitvoeren van betonboringen voor uw constructie of verbouwing van uw woning.
BFV_sponsoren_welbijwim
Goudsponsor
WelBijWim
Wij zijn WelBijWim, onafhankelijke en betrokken adviseurs die jouw hypotheek optimaal verzorgen. Wij begrijpen dat het kopen van een nieuwe woning een heel belangrijk moment is.

Onze zilversponsoren

Geries Visspecialiteiten
Zilversponsor
Gerie's Visspecialiteiten